Naša Misija
Tilda Publishing
Naša misija je da obezbijedimo sveobuhvatno obrazovanje stvaranjem inspirativnog i podržavajućeg okruženja u kojem svaki učenik može da ostvari svoj potencijal i postigne uspjeh. Razvijamo sledeću generaciju lidera koji su posvećeni doživotnom učenju, podstičući razvoj globalnog razmišljanja, kreativnosti, empatije i nezavisnosti kod naših učenika, pomažući im da postanu aktivni učesnici u globalnoj zajednici.
Naša Vizija
Tilda Publishing
Da inspiriše učenike da budu aktivni građani koji se ne plaše budućnosti, sposobni da razmišljaju i prilagođavaju se u multikulturalnim i višejezičnim sredinama. Razvijamo pojedince koji su u stanju da upravljaju svojim učenjem sada i u budućnosti.
Naše Vrijednosti
Tilda Publishing
 • Bezbijedan prostor za sve
  Svako ima pravo da se slobodno izražava kroz svoje ideje, uverenja i izgled. Poštujemo lične granice drugih i očekujemo da nas drugi tretiraju isto. Fizičko i emocionalno nasilje za nas je neprihvatljivo.
  1
 • Iskrenost
  Budite iskreni prema sebi i drugim ljudima, prihvatite stvarnost kakva jeste.
  2
 • Radost
  Radost je važan dio života. Važno nam je da se svi zabavljaju i dožive radost u procesu učenja.
  3
 • Kontinuirano učenje
  Učenje nije ograničeno na formalno obrazovanje u školama, univerzitetima, kursevima i vrtićima. To je takođe istraživanje svijeta i sebe u njemu. Ovaj proces nikada ne prestaje i nikada nije kasno da se nauči nešto novo.
  4
 • Kritičko mišljenje
  Kritičko razmišljanje znači preispitivanje svega što čujete ili pročitate. Osoba mora da istražuje, provjerava informacije i formira svoje mišljenje. Kritički razmišljati ne znači kritikovati sve i svakoga, već naučiti da poštujete tuđe mišljenje.
  5
 • Raznovrsnost
  Shvatamo da je svaka osoba jedinstvena. Pružamo jednake mogućnosti za sve i stvaramo okruženje za učenje koje je bezbijedno, inkluzivno i prijatno za različite ljude.
  6
 • Creativity
  We support, motivate and encourage an innovative approach in all areas of academic and non-academic activities. We praise the experiments and give everyone the opportunity to find their own voice.
  7
Our
Teaching
Principles
Tilda Publishing
Quality education: We embrace modern methods and innovative approaches to provide the best education for our students.

Individual approach: We recognize the uniqueness of each student and provide personalized support to help them thrive.

Intercultural understanding: We foster respect and tolerance for different cultures and languages, promoting global citizenship.

Innovation and creativity: We encourage creative thinking, initiative, and the exploration of innovative approaches.

Collaboration and partnership: We value strong partnership between teachers, students and parents to create a collaborative learning community.

Ethical values: We uphold high standards of ethical conduct, honesty, and fairness in all aspects of school life.
Contact us with any convenient way:

E-mail: hello@adriaticinternational.me
Phone:
+38268498289 - Admissions and general information
+38267313044 - Extra Curriculum

Social networks: Instagram | Facebook | Youtube